Image top
Image top

Tarief en vergoeding


Het tarief voor een consult bedraagt € 96. U kunt na behandeling direct contant of via PIN betalen om vervolgens zelf te declareren bij uw zorgverzekeraar. Een consult neemt ongeveer 50 minuten in beslag. Het aantal behandelingen alsmede de behandeltijd hangt af van de oorzaak en actualiteit van uw klacht. Het aantal bezoeken kan variëren van eens per week tot maandelijks. Baby’ s behandelt Osteopathie Jorna Almelo gemiddeld 2-4 keer.

Het is verstandig in uw polis na te kijken hoe u bent verzekerd voor osteopathie en indien gewenst hierin een aanpassing te maken aan het eind van elk jaar. Op de website www.independer.nl of op www.zorgverzekeringswijzer.nl vindt u alle nodige informatie over de dekking en verzekeringskosten ten aanzien van osteopathie. De meeste verzekeraars vergoeden osteopathie in het aanvullende pakket (klik hier). Verwijzing door een arts is niet noodzakelijk. Indien nodig wordt wel met de behandelend arts contact opgenomen. Uw zorgverzekeraar zal ook vragen naar DO, MRO en/of NRO-registratie. Osteopathie Jorna bezit al deze registraties.

Het annuleren van een afspraak dient telefonisch en minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht.